Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Tiimimme

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi!

Kaikki kosmetologimme on laajasti koulutettuja sekä sydämellään työtään tekeviä erikoiskosmetologeja.

Jokaisella on oma eritysvahvuus ja kouluttaudumme koko ajan voidaksemme palvella teitä aina uusimmilla tiedoilla.

Sanna Pukki
Sanna Pukki on Casat Beauty:n omistaja

Sanna on Sky erikoiskosmetologi ja ripsienpidennyskouluttaja, jonka intohimona on tulokselliset hoidot. Sanna keskittyykin lähinnä tuloksellisiin hoitoihin ja tekee mm. Exilis Elite kasvojen kiinteytys/ vartalon muokkaus hoitoja, Dermapen4 mikroneulaushoitoja, hapotuksia, hydrafacial hoitoja, Yumi lashes ripsien kestotaivutuksia ja pigmentointeja shadow tekniikalla.

Kira Lagus-Kukkonen
Erikoiskosmetologi, kouluttaja

Kira on erikoiskosmetologi ja ripsienpidennyskouluttaja. Kira loihtii upeita ripsiä ja nauttii tehokkaiden hoitojen tekemisestä. Kira tekee näiden lisäksi mm. sokerointeja, ripsien kestotaivutuksia, Hydrafacial hoitoja, hapotuksia, Dermapen4 mikroneulaushoitoja ja loihtii kauniit meikit.

Jenna Seppänen
Erikoiskosmetologi, kouluttaja
Jenna on erikoiskosmetologi ja ripsienpidennyskouluttaja. Jenna rakastaa ”pipertämistä” ja tarkkaa työskentelyä, joten Jennan käsissä saat varmasti upeat kulmien mikroblandingit, ripsien pidennykset, meikit, rakennekynnet sekä kestolakkaukset. Jenna tekee lisäksi mm. sokerointeja, ripsien kestotaivutuksia, kasvohoitoja, erikoiskasvohoitoja, Dermapen4 mikroneulauksia, Hydrafacial hoitoja, hapotuksia ja myös meikkaa.
Saara Räsänen
Sairaanhoitaja

Saara on meidän ihana sairaanhoitaja, joka tekee työnsä vahvalla ammattitaidolla ja asiakkaan tarpeita ajatellen. Saara tekee meillä täyteainehoitoja, ihon syväkosteutusta, mesoterapiaa, mesolankoja, happohoitoja, Lymphastim lymfahoitoa sekä Exilis Elite kasvojen kiinteytys- ja vartalonmuokkaushoitoja.