Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Tiimimme

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi! Kaikki kosmetologimme on laajasti koulutettuja sekä sydämellään työtään tekeviä kosmetologeja.


Sanna Pukki
Sanna Pukki on Casat Beauty:n omistaja

Sanna on Sky kosmetologi ja ripsienpidennyskouluttaja, jonka intohimona on tulokselliset hoidot. Sanna keskittyykin lähinnä tuloksellisiin hoitoihin ja tekee mm. Exilis Elite kasvojen kiinteytys/ vartalon muokkaus hoitoja, Dermapen4 mikroneulaushoitoja, hapotuksia, hydrafacial hoitoja, Yumi lashes ripsien kestotaivutuksia ja pigmentointeja shadow tekniikalla.

Kira Lagus-Kukkonen
Kosmetologi, kouluttaja

Kira on kosmetologi ja ripsienpidennyskouluttaja. Kira loihtii upeita ripsiä ja nauttii tehokkaiden hoitojen tekemisestä. Kira tekee näiden lisäksi mm. sokerointeja, ripsien kestotaivutuksia, Hydrafacial hoitoja, hapotuksia, Dermapen4 mikroneulaushiotoja, rakennekynsiä ja loihtii kauniit meikit.

Jenna Seppänen
Kosmetologi, kouluttaja
Jenna on kosmetologi ja ripsienpidennyskouluttaja. Jenna rakastaa ”pipertämistä” ja tarkkaa työskentelyä, joten Jennan käsissä saat varmasti upeat kulmien mikroblandingit, ripsien pidennykset, meikit sekä kestolakkaukset. Jenna tekee lisäksi mm. sokerointeja, ripsien kestotaivutuksia, kasvohoitoja, erikoiskasvohoitoja, Dermapen4 mikroneulauksia, Hydrafacial hoitoja, hapotuksia ja myös meikkaa.

Laura Myllymäki
Kosmetologi

Laura on Kosmetologi, joka nauttii hemmotteluhoitojen tekemisestä. Lauran taitavissa käsissä saat varmasti ihanan rentouttavat kasvohoidot, jalkahoidot, ripsien kestotaivutukset sekä värjäykset. Laura tekee myös mm. Hydrafacial hoitoja sekä karvanpoistoja.
Saara Räsänen
Sairaanhoitaja
Saara on meidän ihana sairaanhoitaja, joka tekee työnsä vahvalla ammattitaidolla ja asiakkaan tarpeita ajatellen. Saara tekee meillä täyteainehoidot, mesoterapiaa, mesolangat, PRX-T33 happohoitoja, HL atraumaattista ihonpuhdistusta sekä Exilis Elite kasvojen kiinteytys- ja vartalonmuokkaushoitoja.